Partytent Kesteren

Wilt u een partytent huren in Kesteren?

 

Dan zit u je goed bij Partyverhuur Dodewaard. Heeft u een verjaardag, examenfeestje, huwelijksfeest of gewoon een buurtbarbeque en zit u in de regio Kesteren en omstreken? neem dan een kijkje op onze webshop. Door ons ruime assortiment van diverse artikelen valt er veel voor jong en oud te combineren. Denk hierbij aan één van onze partytenten.

 Klik hier

Klik hier

Opzetten van een partytent in Kesteren, of gebruik maken van de service van Partyverhuur Dodewaard?

 

Wanneer u een partytent in Kesteren gaat huren, dan huurt u hoge kwaliteit tenten met een systeem van 3 verschillende buizen. Hierdoor is het in de meeste gevallen makkelijk op te zetten en heeft u de grootste tenten uit ons assortiment binnen 60 tot 90 min opgezet met 2 personen. Heeft u hier geen behoefte aan en wilt u de partytent in Kesteren opgezet hebben door Partyverhuur Dodewaard. Dan kunt u gebruik maken van de opbouwservice uit ons assortiment.

 

Van welke extra’s kunt u gebruik maken bij Partyverhuur Dodewaard

 

Bij Partyverhuur Dodewaard is er van alles mogelijk. U kunt een partytent in Kesteren in de vorm van een partypakket krijgen. Dit is inclusief statafels, statafelrokken, heaters en verlichting. Ook is het mogelijk hierbij gebruik te maken van onze biersets i.p.v. statafels. Wilt u zo min mogelijk werk kwijt zijn aan het opbouwen en afbreken van alle attributen eromheen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en we zullen voor u bekijken wat alle mogelijkheden eromheen zijn. Want tenslotte ons motto is klant is koning.

Welke regio’s worden er geleverd door Partyverhuur Dodewaard

 

Partyverhuur Dodewaard is het adres voor het huren van uw partytent in Kesteren en omstreken. Door onze naambekendheid wordt er veel geleverd in: Dodewaard, Opheusden, Ochten, Ijzendoorn, Kesteren, Lienden, Amerongen, Culemborg, Aalst, Tiel, Druten, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Echteld, Rhenen, Elst UT, Wageningen, Veenendaal, Achterberg, Leersum, Herveld, Andelst, Valburg, Zetten, Elst GLD, Oosterhout, Heteren, Driel, Randwijk, Hemmen, Ewijk, Buren, Lent, Renkum