Partytent huren in Wageningen

Wilt u een partytent huren in Wageningen?

 

Dan zit u je goed bij Partyverhuur Dodewaard. Heeft u een verjaardag, examenfeestje, huwelijksfeest of gewoon een buurtbarbeque en zit u in de regio Wageningen en omstreken? neem dan een kijkje op onze webshop. Door ons ruime assortiment van diverse artikelen valt er veel voor jong en oud te combineren. Denk hierbij aan één van onze partytenten.

 

Assortiment Partytent huren in Wageningen!

 

Het assortiment van Partyverhuur Dodewaard bestaat uit goederen uit diverse categorieën. Denk hierbij aan partytenten, stretchtentenspringkussens en alle overige producten wat hieraan kan toebehoren.

Aantal personen onze partytent huren in Wageningen!

 

Wanneer u een partytent wil huren in Wageningen zijn deze in diverse maten beschikbaar. Doordat wij onze tenten kunnen koppelen met een regengoot zijn de partytenten van Partyverhuur Dodewaard geschikt voor tot wel ruim 250 personen. Doordat wij gebruik maken van diverse maten tenten zoals 6x3, 8x4, 10x5 en 12x6 is er voor iedereen een mogelijkheid één van onze partytenten te selecteren op onze webshop. Bent u op zoek naar een partytent huren in Wageningen? Kijk dan eens snel op Partyverhuurdodewaard.nl Weet u niet precies welke partytent u nodig heeft? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

 

Opzetten van een partytent in Wageningen, of gebruik maken van de service van Partyverhuur Dodewaard?

 

Wanneer u een partytent in Wageningen gaat huren, dan huurt u hoge kwaliteit tenten met een systeem van 3 verschillende buizen. Hierdoor is het in de meeste gevallen makkelijk op te zetten en heeft u de grootste tenten uit ons assortiment binnen 60 tot 90 min opgezet met 2 personen. Heeft u hier geen behoefte aan en wilt u de partytent in Wageningen opgezet hebben door Partyverhuur Dodewaard. Dan kunt u gebruik maken van de opbouwservice uit ons assortiment.

 

Van welke extra’s kunt u gebruik maken bij Partyverhuur Dodewaard

 

Bij Partyverhuur Dodewaard is er van alles mogelijk. U kunt een partytent in Wageningen in de vorm van een partypakket krijgen. Dit is inclusief statafels, statafelrokken, heaters en verlichting. Ook is het mogelijk hierbij gebruik te maken van onze biersets i.p.v. statafels. Wilt u zo min mogelijk werk kwijt zijn aan het opbouwen en afbreken van alle attributen eromheen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en we zullen voor u bekijken wat alle mogelijkheden eromheen zijn. Want tenslotte ons motto is klant is koning.

Welke regio’s worden er geleverd door Partyverhuur Dodewaard

 

Partyverhuur Dodewaard is het adres voor het huren van uw partytent in Wageningen en omstreken. Door onze naambekendheid wordt er veel geleverd in:

DodewaardOpheusdenOchtenIjzendoornKesterenLiendenAmerongenCulemborgAalstTielDrutenBeneden-LeeuwenBoven-Leeuwen, EchteldRhenenElst UTWageningenVeenendaalAchterbergLeersumHerveldAndelstValburgZettenElst GLDOosterhoutHeterenDrielRandwijkHemmenEwijkBurenLentRenkum