Partytent huren Geldermalsen

Wilt u een partytent in Geldermalsen?

Op zoek naar een partytent in Geldermalsen? Dan bent u bij Partyverhuur dodewaard aan het goede adres. Door onze goede kwaliteit partytenten van verschillende grootte's, vind u altijd de geschikte maat voor uw feestgezelschap. Doordat onze partytenten te koppelen zijn met een regengoot, zijn er verschillende partytenten in Geldermalsen te koppelen voor grotere gezelschappen.

Naast feesten zijn de partytenten in Geldermalsen van partyverhuur Dodewaard gemakkelijk te gebruiken voor bijvoorbeeld een bruiloft, markt, gardarobetent of beurzen. hiervoor zijn prijzen altijd in overleg wanneer hier meerdere malen gebruikt van wordt gemaakt.

 Goedkoop een partytent huren!

Het opbouwen van een partytent met één of twee personen.

Wilt u een partytent huren in Geldermalsen van Partyverhuur Dodewaard, dan zijn deze partytenten altijd van een gegalvaniseerd stalen buizenframe. Hierdoor zijn al onze tenten sterk tegen weer en wind en zal er daarom sporadisch een order geannuleerd worden. Doordat onze tenten altijd gelabeld zijn deze partytenten altijd gemakkelijk in elkaar te zetten en zal dit gemiddeld opgebouwd zijn rond de 30 minuten.

Heeft u misschien niet genoeg tijd om deze partytent in elkaar te zetten? Dan willen wij graag onze hulp aanbieden bij u partytent in Geldermalsen op locatie.

heeft u nog vragen? dan kunt u altijd een mail achterlaten op: info@partyverhuurdodewaard.nl

 

Mileubewust werken voor een partytent in Geldermalsen

Doordat we bij Partyverhuur Dodewaard geregeld te maken krijgen met het werken aan mileuvervuilende artikelen, proberen ook wij ons steentje hierbij bij te dragen. Door het afschrijven van al onze heaters die verwarmt worden met gas en opknappen van onze artikelen i.p.v. het afschrijven en meteen aanschaffen van nieuwe artikelen. Ook geven wij al onze artikelen een 2e leven door het te verkopen op diverse platformen.

 

Het combineren van artikelen voor uw partytent in Geldermalsen

Door het maken van combideals is er voor een partytent in Geldermalsen ontzettend veel voordeel te behalen. Doordat ons personeel elke maand pakketten samensteld vallen er elke maand weer nieuwe combideals te behalen. Door gebruik te maken diverse artikelen zoals heaters, statafels, tafelrokken, biertafels, haspels en verlichting is elk pakket compleet om een geslaagd feest te houden in Geldermalsen. 

 

Service van Partyverhuur Dodewaard met een Partytent een Geldermalsen

Heb je geen tijd om de partytent of andere feestartikelen bij ons in Dodewaard op te halen? Dan kunt u gebruik maken van de bezorgservice van Partyverhuur Dodewaard. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons personeel voor het afspreken van een tijdstip. voor meer informatie kunt u een bericht achterlaten op: info@partyverhuurdodewaard.nl