Partytent huren 12x6 meter

Waarom een Partytent huren van 12x6 meter

Wilt u een partytent huren van 12x6 meter dan bent u op het goede adres. Geeft u een verjaardag, bruiloft of een buurtfeest dan is het van belang tot s'avonds laat droog te kunnen staan. Doordat we in Nederland vrij onvoorspelbaar zijn met het weer, is het altijd handig om een dak boven ons hoofd te hebben. Hiervoor is het huren van een partytent van 12x6 meter niet verkeerd. Het huren van een tent van 12x6 meter brengt sfeer en gezelligheid mee voor al uw gasten. Overigens is dit vaak van belang want niemand wil er na een uur alleen voor komen te staan. Daarom kan het van groot belang zijn een partytent te huren van 12x6 meter. Zo bent u altijd zeker van een gezellige avond.

partytenthuren12x6meter 

 

Voor elk evenement de juiste tent

Voor het huren van een partytent is het van belang de goede maat uit te kiezen. Is de partytent te klein? Dan kunt u de bezoekers niet kwijt. Is de tent te groot dan neemt de sfeer weer heel snel af. Hiervoor kunt u rekenen dat u 1m2 per persoon nodig heeft. Zo kunt u staantafels kwijt en heeft iedereen genoeg ruimte. Zo heeft met het huren van een partytent van 12x6 genoeg ruimte voor 75-80 personen.

 

Monteren en demonteren van een partytent van 12x6

Doordat het systeem bestaat uit 3 verschillende buizen staanders, liggers en dakdragers is het gemakkelijk met 2 man op te zetten. Werkt u met ongeveer 2 personen om de tent op te zetten is het binnen 60-90 geklaard. Voor het monteren en demonteren van de tent is altijd een handeiding aanwezig in de opslagboxen. Wilt u liever de tenten op laten bouwen door Partyverhuur Dodewaard, maak dan gebruik van de op- en afbouwservice van Partyverhuur Dodewaard.

 

Het verschil tussen Partyverhuur Dodewaard en andere verhuurbedrijven

Bij Partyverhuur Dodewaard maken we gebruik van kwalitatief goede partytenten. Door bij het retourneren van de producten het te reinigen en controleren op schade bezorgen we iedereen een geslaagd feest. Doordat de meeste verhuurbedrijven gebruik maken van een dagregeling kunnen de kosten van snel hoog oplopen. Bij partyverhuur Dodewaard maken we gebruik van een regeling van 3 dagen.

1e dag: het bezorgen of afhalen van het product

2e dag: het in gebruik nemen van het product

3e dag: het retourneren of ophalen van het product

 

partytent huren 3x6 meter

partytent huren 4x8 meter

partytent huren 5x10 meter

partytent huren 6x12 meter