Goedkoop een partytent kunnen huren!

woensdag 19 oktober 2022 door Jochem Hermans | Categorie: oke

Huur een goedkope partytent:

Wij hebben een ruime keuze goedkope partytenten te huur van verschillende soorten en maten. Doordat onze tenten gekoppeld kunnen worden met elkaar is er ruimte om wel 250 personen kwijt te kunnen die te gast zijn. Wordt het een tent van 3x6, 4x8, 5x10 of 6x12? Door hierbij het huren van een koppelgoot. Blijft iedereen deze avond droog staan.

partytent te huur

 

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn:

Doordat wij onze tenten na het retourneren uitpakken, schoonmaken en nakijken op schade blijft de kwaliteit van onze tenten van goede waarde. Het uitnodigen van je gasten wil je ten slotte in een nette en hygienische omgeving.

 

De service van Partyverhuur Dodewaard:

Doordat er bij vele verhuurbedrijven verrekend wordt per dag lopen de kosten voor het huren vaak hoger op als gedacht. Bij Partyverhuur Dodewaard is dit niet het geval en krijgt u 3 dagen de tijd voor het in gebruik nemen van de tent Mocht het niet lukken de tent zelf te monteren en demonteren dan kunt u gebruik maken van de opbouw en afbreek service. Doordat wij onze klanten genoeg tijd en ruimte willen geven werken wij alsvolgt:

dag 1: dit is de afhaal- of bezorgdag van de tent

dag 2: het gebruiken van de tent, alleen deze dag wordt verrekend

dag 3: retourneren van de tent


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen